LÖRDAG 19 OKTOBER KL 13:00 – 19:00
Det är dags att slå upp portarna till Surte Kraftstation!

Ni har tidigare sett henne husera på kraftstationen, både bakom DJ-båset och springa runt med sin kamera under Beerium-evenemangen, men också tillsammans med sina fotografier som pryder stora delar av väggarna i byggnaden.

Nu tar Josefine ”JoJo” ännu mer plats på stationen och visar upp nya fotografier och kreationer hon jobbat på den senaste tiden, den här gången i samband med Barium by Beerium! Vilken fantastiskt bra kombo ändå vah?

Under den 19’e oktober kommer det finnas flertal olika fotografier i blandade storlekar samt t-shirts och tygpåsar med egendesignade tryck till försäljning. Hon har sällskap av Camilla som öppnar upp sin Pop Up-store med kläder, inredning, porslin och accesoarer, Beerium med sin bar som serverar lokalbryggt öl och sist men inte minst en fet foodtruck av Clasico Food Solution som håller oss mätta under dagen. Hurra!

Vi ses, lördag den 19 oktober klockan 13:00 till 19:00 är det som gäller! Hjärtligt välkomna!